ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ...(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

  Η συλλογική προσπάθεια που έγινε αγαπημένη συνήθεια όλων...
 Η Πρωτομαγιά γιορτάστηκε για 4η φορά  από πλήθος κόσμου   δίπλα στην λίμνη Υλική  στο Ακραίφνιο Ορχομενού  και αποζημίωσε όλους όσους    βρέθηκαν εκεί .
Ο Σύλλογος παραδόσεων  ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απέδειξε για ακόμα μια ορά τον ιδανικό τρόπο λειτουργίας που πρέπει να έχουν όλοι οι σύλλογοι για να επιτύχουν τους μικρούς και μεγάλους στόχους τους.
 Περισσότερα από είκοσι μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στην περιοχή Μπούκα από νωρίς το νωρίς να ετοιμάσουν τον χώρο για να επισκεφτούν τους επισκέπτες λίγο μετά τις 11.00 π.μ.
  Σημειώνετε ότι στρώθηκαν 1500 τραπεζοκαυίσματα και στις ψησταριές  ψήθηκαν και καταναλώθηκαν 10  ντόπια αρνιά, είκοσι σούβλες  νοστιμότατο κοντοσούβλι και περισσότερα από 2000 σουβλάκια. Οι μπύρες που καταναλώθηκαν  μέχρι το τέλος της εκδήλωσης λίγο μετά τις 8 το βράδυ ξεπέρασαν τα 6.000 κουτάκια. Οι Ωαρράς, Σκάρλας και φυσικά η δικιά μας Γωγώ Τσαμπά ξεσήκωσαν όλους  τους επισκέπτες στους ρυθμούς τους και έδωσαν άλλη πνοή στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Εκτός από το πλήθος κόσμου που έφτασαν εκεί οικογενειακά, αρκετοί ήταν και οι επίσημοι που επέλεξαν το Ακραίφνιο, μεταξύ των οποίων οι αντιδήμαρχοι Ορχομενού κ.κ. Μαράντος και Νταβαλούμης, ο περιφερειακός  σύμβουλος κ. Περγαντάς και φυσικά ο δήμαρχος Ορχομενού και πρόεδρος της ΚΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λ. Υπερήφανος.
Επειδή όμως οι λέξεις είναι φτωχές να περιγράψουν την μαγεία της περιοχής αλλά και το μεγαλείο της οργάνωσης από την πλευρά του συλλόγου  σασ παραουσι΄ζοτμε  το πλήρες φωτορεπορτάζ με 280 φωτογραφίες με την κάμερα της ηλεκτρονικής εφημερίδας orchomenos news ΠΑΤΩΝΤΑΣ  ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου