ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία ο 7ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ( Φωτορεπορτάζ)






Συμμετοχές μικρών και μεγάλων, Ορχομενίων και όχι μόνο αλλά και κλήρωση  ποδηλάτων κι άλλων δώρων ήταν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του 7ου Ποδηλατικού Γύρου Ορχομενού που αναβίωσε πάλι μετά από δύο στείρα χρόνια...


  Ο Δήμος Ορχομενού  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 19 Απριλίου 2015  τον ποδηλατικό γύρο Ορχομενού και κατάφερε να περάσει το μήνυμα τσε μικρούς και μεγάλους ότι το ποδήλατο μπορεί να αποτέλεσει καθημερινό μέσο μεταφοράς για όλους μας.
  Οι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις δέκα το πρωί στην
  κεντρική πλατεία του Διονύσου  και  αφού έκαναν την εγγραφή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ξεκίνησαν την ηλιόλουστη βόλτα τους   μέχρι την κεντρική πλατεία Ορχομενού.

  Η διαδρομή  που ξεκίνησε από τον Διόνυσο  συνεχίστηκε ως την Παναγία της Σκριπούς όπου στο γκρουπ των ποδηλατών εντάχθηκαν κάποιοι ακόμα ποδηλάτες μεγαλύτερης ηλικίας και συνέχισαν όλοι μαζί  μέσω του Περιφερειακού δρόμου, με την συνοδεία αστυνομίας αλλά και των μελών της ΜΟΤΟΛΕΣΧΗΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ που είχαν επιφορτιστεί με την ασφάλεια των συμμετεχόντων.Η πρώτη στάση έγινε στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου όπου όλοι προμηθεύτηκαν μπουκαλάκια νερό προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης και συνέχισαν  έως την Κεντρική Πλατεία Ορχομενού. Εκεί τους περίμενε πλήθος κόσμου που υπό την ενθάρυνση της παρουσιάστρια κα. Τσάπρα άφησαν τις καφετέριες και σγκώθηκαν να χειροκροτήσουν τον τερματισμό των ποδηλατών αλλά και παρακολουθήσουν  την κλήρωση  που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές.

 Αφού λοιπόν μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες ξεκουράστηκαν υπό του τους ήχους της μουσικής του κ. Κιαλιού απόλαυσαν τα τοπικά αναψυκτικά ΑΓΝΗ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ  και περίμεναν με αγωνία την κλήρωση των δώρων που είχαν στηθεί  στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
  Ο δήμαρχος Ορχομενού  και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς κ. Λ. Υπερήφανος  ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην άρτια αυτή αθλητική διοργάνωση κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον  ιατρό κ. Ι. Περγαντά  ο οποίος όντας φανατικός ποδηλάτης  συνείσφερε στα μέγιστα ως προς την εύρεση χορηγών της εκδήλωσης. και κάλεσε τους παρόντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους να  συμμετέχουν στην κλήρωση των δώρων.
 Επίσης ο δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Νίκα για την προσφορά του όπως και όλους τους υπόλοιπους χορηγούς.
 Στην κλήρωση που έκλεισε την διοργάνωση οι τυχεροί έφυγαν από την κεντρική πλατεία  με ποδηλατικά κράνη, μπουκαλάκια νερού ποδηλάτων, σκειτ μπόρντ αλλά και δύο ποδήλατα που σκόρπισαν χαμόγελα στους τυχερούς. ενώ όλοι οι συμμετέχοντες που ξεπέρασαν τους 150  προμηθεύτηκαν και το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από τον Δήμο Ορχομενού.
Σ.Σ.1. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση του ποδηλατικού γύρου , φορείς ,σπόνσορες αλλά και χορηγούς κι ελπίσουμε να αποτελέσει ετήσιο  θεσμό...


Σ.Σ.2. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ  που αποθανάτισε η κάμερα του orchomenos-news από τον 7ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου