ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ!!!

Το σενάριο ήταν απλό...
Η στοιχειωμένη νύφη περίμενε τα φαντάσματα...
Οι στολές τρομαχτικές και ευφάνταστες..
 Το αποτέλεσμα απλά  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!!

Τα έσπασε και πάλι η καθηγήτρια αγγλικών κ. Μαριγιάννα Δούνη με τους μικρούς μαθητές της στο πρώτο Θεματικό Αποκριάτικο Πάρτυ το απόγευμα της Κυριακής (12/02/2015) στο καφέ-μπαρ ΠΛΑΤΕΙΑ στον Ορχομενό.
Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, ενώ δεν έλειψαν οι διαγωνισμοί που χάρισαν δώρα στους νικητές   από τους σπόνσορες της εκδήλωσης , Η πιο τρομαχτική στολή κέρδισε σαν έπαθλο μια στολή Αρλεκίνου για την Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής όπου το γκρούπ των φροντιστηρίων της κ. Δούνη θα συνοδεύει και φέτος τον Βασιλιά Καρνάβαλο!! 
Άλλες δύο στολές δόθηκαν στους  νικητές  του διαγωνισμού Χορού  μετά από πολύ δύσκολη απόφαση, αφού  τα παιδιά έδειξαν να διαθέτουν εκπληκτικές χορευτικές δυνατότητες.
Οι γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους χάρηκαν τις χορευτικές φιγούρες  και ήταν οι τελικοί κριτές στον διαγωνισμό  της πιο τρομακτικής στολής..Οι φωτογραφίες του πάρτυ  είναι μια προσφορά της ηλεκτρονικής εφημερίδας  ORCHOMENOS NEWS προς τους μικρούς μαθητές  που μας διασκέδασαν με τα χορευτικά το ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!


υς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου