ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 2015!!!



Αρχικά μπαλαρίνα...

Μετά μέλος στα γκρουπ των Καρναβαλιστών...

Πέρσι συντονίστρια...

Και Φέτος στην κορυφή του Καρναβαλιού Ορχομενού  στο οποίο συμμετέχει από τα παιδικά της χρόνια. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Ορχομένια φοιτήτρια και φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού Ορχομενού  κ. Ευγενία Κουμπούρα!!


Πρωτοείδαμε την  21χρονη φοιτήτρια του το Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο τμήμα Ιστορία Αρχαιολογία και Κοινωνική Ανθρωπολογίας στις εμφανίσεις της ως ερασιτέχνη τραγουδίστρια στις εκδηλώσεις της Π.Π.Ο. αλλά και στα Χαριτήσια Ορχομενού 2009.

  Η βασίλισσα με τα τπέροχα πράσινα μάτια μιλώντας στην ηλεκτρονική εφημερίδα ORCHOMENOS NEWS  λίγο μετά την επιλογή της δήλωσε απόλυτα ευτυχισμένη   και σημείωσε ότι είναι κάτι που σκεφτόταν αρκετά χρόνια απλά περίμενε να μεγαλώσει  και να εκδηλώσει την επιθυμία και την συμμετοχή της.
Η Ευγενία μεγάλωσε στον Ορχομενό και τα μαθητικά της χρόνια είχε έντονη την  Αποκριάτικη διάθεση και  συμμετείχε στο Καρναβάλι Ορχομενού  για πρώτη φορά το 1998 με το μπαλέτο της κ. Μαριάννας Μπούρα, ενώ πέρσι ήταν εθελόντρια συντονίστρια  των αρμάτων στο τρενάκι  αλλά και στον Καρνάβαλο.

Στην διάρκεια της κουβέντας μας η  Ευγενία θυμήθηκε  όλες τις βασίλισσες της σύγχρονης ιστορίας του Καρναβαλιού Ορχομενού (μετά το 2010)  και μας είπε ότι  της άρεσαν πάρα πολύ σαν Κλεοπάτρα η Φαλιά  Σαμιώτη  ενώ χαρακτήρισε πρωτότυπο το  άρμα με βασίλισσα την κούκλα  Ελένη  Δεδούση, εξίσου εντυπωσιακή    θεώρησε την νύφη  Νάνσυ  Μπούρα  και φυσικά την συμμαθήτρια  Μίνα  Ζαννιά  που έλαμψε σαν αμαζόνα.

Στην συνέχεια μας αποκάλυψε ότι έμεινε εντυπωσιασμένη με το άρμα της  φετινής βασίλισσας (κύκνος) αφού  είναι κατά την άποψη της από τα πιο όμορφα άρματα που έχει δει  όλα αυτά τα χρόνια και  φαντάζεται ότι θα νοιώθει μαγικά  εκεί πάνω την Κυριακή της μεγάλης Παρέλασης.

Κλείνοντας  η Φετινή Βασίλισσα απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Ορχομένιους αλλά και τους υπόλοιπους ΣτερεοΕλλαδίτες να έρθουν να απολαύσουν το Καρναβάλι Ορχομενού και να συμμετέχουν ενεργά στην μεγαλύτερη γιορτή της Στερεάς Ελλάδας!!!

Σ.Σ. Ευχαριστούμε την κ. Ευγενία Κουμπούρα για την συνομιλία και τις φωτογραφίες και της ευχόμαστε να λάμπει πάντα σαν βασίλισσα και  να απολύσει την μοναδική αυτή εμπειρία την Κυριακή 22/02/2015 στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 2015!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου