ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ πλησιάζει...

Σε αντίξοες  συνθήκες αλλά με εντατικούς ρυθμούς και περίσσια όρεξη συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι εργασίες από τους Ορχομένιους εθελοντές για το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 2015!!!

Ένα Καρναβάλι του αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά,τουλάχιστον όσον αφορά την πρόσφατη ιστορία του, αφού γίνονται κινήσεις για προσέλκυση μεγαλύτερου όγκου Καρναβαλιστών αλλά  και  περισσοτέρων θεατών για την ημέρα της μεγάλης παρέλασης στις 22 Φεβρουαρίου 2015!
 Σημειώνεται ότι  φέτος   τα άρματα του  Π.Π.Σ.Ο. μαζί με τις ιδιωτικές  πρωτοβουλίες που  θα παρελάσουν την Κυριακή των Αποκριών θα είναι 12 ενώ οι Καρναβαλιστές που θα  ακολουθούν τα άρματα   αναμένεται να  είναι περισσότεροι από ποτέ, ειδικά αν ευοδωθούν οι συνεργασίες που προετοιμάζουν τα μέλη του συλλόγου.
  Ο πρόεδρος του Παραδοσιακού  ^Πολιτιστικού Συλλόγου Ορχομενού κ. Ιωάννης Κιαλιός  δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία των εργασιών  της κατασκευής των αρμάτων και αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές προσκάλεσε όλους τους  δημότες του ευρύτερου Δήμου Ορχομενού  να στηρίξουν  αυτή την υπερπροσπάθεια με την ενεργή  συμμετοχή τους ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ όπως  εύστοχα χαρακτήρισε το Καρναβάλι Ορχομενού.

 Κλείνοντας σημείωσε με έμφαση ότι αναμένονται ανακοινώσεις για συνεργασίες που θα απογειώσουν το Καρναβάλι και όσοι θέλουν να λάβουν μέρος  θα πρέπει να βιαστούν να δηλώσουν συμμετοχή και να  παραγγείλουν τις στολές από το χώρο έκθεσης κάθε απόγευμα(17:30 ως 20:30) στον χώρο μπροστά από το Κ.Ε.Π. Ορχομενού και φυσικά να επισκεφτούν τον χώρο  που γίνονται οι  εργασίες των αρμάτων από τους εθελοντές. 

Σ.Σ. Η επίσκεψη μας στο χώρο κατασκευής των αρμάτων για το Καρναβάλι Ορχομενού 2015 μας   γέμισε με αισιοδοξία ότι φέτος θα γίνει πραγματικότητα αυτό που όλοι  ευχόμαστε τα τελευταία χρόνια. Να γίνει ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ  ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ . Αυτό  βέβαια απαιτεί την ενεργή συμμετοχή όλων όσων αγαπάμε τον Ορχομενό  ώστε να διατηρηθεί και να γιγαντωθεί αυτή η προσπάθεια και να μην  περιμένουμε "να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά"μόνο μια ομάδα ρομαντικών συμπατριωτών μας. Απαιτείται να γίνουμε όλοι μας φέτος ενεργά μέλη αυτής της προσπάθειας και να δείξουμε πόσα μπορούμε να πετύχουμε όταν είμαστε ενωμένοι. 
Ας παραδειγματιστούμε όλοι από την προσπάθεια των ανήλικων Ορχομένιων εθελοντών  που  κατασκεύασαν τον δικό τους  ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ο οποίος θα παρελάσει φέτος μαζί με τα υπόλοιπα άρματα πριν καεί  μαζί με τον Μεγάλο Καρνάβαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου