ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...


Βγαλμένος από τα πιο ρομαντικά σενάρια του HOLLYWOOD έμοιαζε ο γάμος του Λάμπρου και της Φανής. 



Το εκκλησάκι της Παλιάς Παναγιάς  στις Πηγές Κρύας της Λιβαδειάς φόρεσε τα γιορτινά του την  Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014   για να ενώσει με ισόβια δεσμά  του γάμου το ερωτευμένο ζευγάρι. 
Ο γαμπρός δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος Ορχομενού κ. Λάμπρος Ρόδης  ήταν εκεί από νωρίς παρέα με  τους κουμπάρους του κ. Παναγιώτη Αγνιάδη  & Κωνσταντίνα Πανάγου,αλλά η νύφη οικονομική ακόλουθος κ. Φανή Πανταζή πιστή στην παράδοση έστησε  αρκετά τον γαμπρό αλλά και τους καλεσμένους που λίγο μετά τις 8.00 βρέθηκαν  στο μαγευτικό ξωκλήσι. 
Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών & Λιβαδειάς κ.κ.  Γεώργιος  μαζί με ιερείς από την ευρύτερη περιοχή τέλεσε το μυστήριο του γάμου σε έντονα συγκινησιακό κλίμα και ευχήθηκε στο ζευγάρι από καρδιάς.
Το ρύζι έπεσε βροχή με την έξοδο των νεόνυμφων από την εκκλησία και οι ευχές όλων για  βίο ανθόσπαρτο  δόνησαν την ατμόσφαιρα.Το γλέντι που ακολούθησε στο κοσμικό κέντρο RODON PALACE   αποζημίωσε τους καλεσμένους   αφού όλοι διασκέδασαν μέχρι πρωίας κι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον χώρο. 
Μετά το πλούσιο μενού και πριν επιστρέψει το ζευγάρι από τις αναμνηστικές φωτογραφίες, ο Ορχομένιος τραγουδοποιός Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ με την μελωδική φωνή του έδωσε το έναυσμα  για το γλέντι που ακολούθησε.
Όλοι  ευχήθηκαν εκ νέου στους νεόνυμφους, με τους  επίσημους προσκεκλημένους (δήμαρχο Ορχομενού κ.Λουκά Υπερήφανο,δημοτικούς & περιφερειακούς συύμβουλους,δημοσιογράφους) να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τον γαμπρό  κ. Λάμπρο Ρόδη  σε επαγγελματικό επίπεδο. 
Η νύφη  αφού μίλησε και ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους καλεσμένους έσυρε πρώτη τον χορό  παρασύροντας τους 400 και πλέον καλεσμένους να ανέβουν  σταδιακά στην πίστα. 
Κλείνωντας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας στον Λάμπρο και την Φανή για μια ζωή  ανθοστολισμένη όπως την έχουν ονειρευτεί!!

!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου