ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!


ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Ε.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 -5
Δεν ξεχνιέται η… ρουφιάνα

Τι κι αν πέρασαν τα χρόνια; Τι κι αν η ταχύτητα δεν είναι πλέον η ίδια; Τι κι αν το σώμα δεν ακολουθεί πάντα την θέληση της ψυχής;
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΟ  και του Ολυμπιακού   απαλλαγμένοι από δικαιολογίες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους  ρομαντικούς ποδοσφαιρόφιλους που βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης  (σ.σ.25/03/14 ) στο δημοτικό Στάδιο Ορχομενού.

Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος των  ποδοσφαιριστών και όλοι όσοι έπαιξαν πρόσφεραν λίγη από την λάμψη του ένδοξου παρελθόντος των δυο ομάδων.
Πριν τον αγώνα πραγματοποιήθηκαν  τις καθιερωμένες βραβεύσεις  με εκπλήξεις αυτή την φορά, αφού δεν βραβεύτηκαν μόνο οι «συνήθεις ύποπτοι». Σημειώνεται ότι βραβεύτηκαν οι:α) ποδοσφαιρική ομάδα παλαιμάχων Ολυμπιακού,
β) ο κ. Γκαιτατζής Ιωάννης για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο
γ) ο κ. Ντάνος Λουκάς για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο
δ) ο κ. Ρωσίδης Ηλίας για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο
Η έκπληξη ήρθε με την βράβευση του Ορχομένιου κ. Καπρινιώτη Λάμπρου για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την μακροχρόνια παρουσία του στο πλευρό της Α.Ε.Ο.Μετά τις ομολογουμένως συγκινητικές ομιλίες των βραβευθέντων ήρθε η δεύτερη έκπληξη της εκδήλωσης  με τα κορίτσια  από την σχολή χορού της κ.  Έφης Μηλιώτη, τα οποία με τα χορευτικά τους έδωσαν χρώμα  πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και στην ανάπαυλατου  ημιχρόνου .

Με τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς  ήρθαν  οι :
Μουκέας, Κελεσίδης, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Κουμαριάς, Σιδέρης, Ρούσσος, Γαιτάναρος, Γκαβέλος, Κριμιτσάς, Χόρτσας, Πανταζής, Δαρίβας, Στεφανάκος, Γκαιτατζής, Αγγελής, , Καλτσάς, Λάλλας, Γκαβέλος, Κωττάκης, Αρσένης, Κτενάς,Λουτσιάνο, Γιούτσος και αγωνίστηκαν τπό τις οδηγίες του Τζανετουλάκου.
Με την ομάδα της Α.Ε.Ο. αγωνίστηκαν οι : Γκουγκουφκας  Αγραφιώτης, Μπέρδος, Πανάγου, Φαραντόπουλος   Αναγνωστάκος Ν.  . Καλλιωρας .Ζαννιας Σ.  Πογκας Αναγνωστάκος Α.  Κυριαζης Κ. 5. Κυριαζης  Θ. Μερτζανης   Φωλιας  Τσαγαλας Β.  Μερεντιτης  10. Σκουρας  Αδάμ, Γαλανακος  ,Κολομπουρδας, Θεοχαρης, Ντανος, Αβράμπος  και Κρεμμυδας.
 Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε πέντε γκολ.
Το σκορ άνοιξε στο 10’ λεπτό του Α’ ημίχρονου με ωραίο πλασάρισμα του  κανονιέρη Σιδέρη, ενώ το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο αεικίνητος Λουτσιάνο στο 15΄   μετά από πονηρή εκτέλεση κόρνερ. Με το  ίδιο τρόπο επιτεύχθηκε το τρίτο γκολ των ερυθρόλευκων με σκόρερ αυτή την φορά τον Μπονόβα στο 20 λεπτό. Το 0-4 σημείωσε ο Λάλλας στο30 και το 0-5 ήρθε με μια φωτοβολίδα του κορυφαίου παίχτη του αγώνα Λουτσιάνο έξω από την περιοχή λίγο πρίν την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του αγώνα. Στο ημίχρονο οι Ορχομένιες  μαζορέτες διασκέδασαν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο  ο αγώνας είχε τελείως διαφορετική εικόνα αφού η ομάδα του Οεχομενού  μπήκε πιο αποφασισμένη στο γήπεδο και πέτυχε δύο γκολ με τον Κυριαζή Θ. στο 60 και τον Σκούρας στο 75 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 2-5.
 Παρά την καλοκαιρία η προσέλευση οπαδών δεν ήταν η αναμενόμενη, εντούτοις  τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την φιλανθρωπική πρωτοβουλία των παλαιμάχων της ΑΕΟ   μέσα από χορηγίες αλλά  και πωλήσεις εισιτηρίων πριν την αναμέτρηση   έφτασαν σε ικανοποιητικό βαθμό .Οι εισπράξεις της αναμέτρησης διατέθηκαν από τον σύλλογο Παλαιμάχων της Α.Ε.Ο.  για τις ανάγκες των σχολείων του Δήμου (έξοδα θέρμανσης ,γραφική υλη κλπ.). και τρόφιμα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.
Μετά τον αγώνα ακλούθησε γεύμα στην  παραδοσιακή ταβέρνα του κ Παπασταύρου (ΦΑΡΟΥΚ) όπου οι παλαίμαχοι των  δυο ομάδων  γνωρίστηκαν καλύτερα σε πιο χάλαρο  κλίμα  και απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα που τους προσφέρθηκαν.
    Η αποστολή   του Ολυμπιακού   έφυγε για την Αθήνα απόλυτα ικανοποιημένη από την φιλοξενία  και παίρνοντας ως αναμνηστικά από ένα μπουκάλι κρασί με το λογότυπο της αναμέτρησης καθώς και το βιβλίο της Τότας Τσάκου Κονβερτίνο « ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ».
 Σ.Σ.1. Η ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos-news συγχαίρει το Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Ο. που σε τόσο δύσκολους καιρούς προσφέρει τα μέγιστα σε μικρούς και μεγαλύτερους συνάνθρωπους μας.

Σ.Σ.2. Για τους χρήστες του facebook το orchomenos-news  προσφέρει 229 φωτογραφίες  από το εορταστικό διήμερο ελεύθερες για αντιγραφή και εκτύπωση από όλους δωρεάν  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου