ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 2014 ΤΑ JUNIOR ΤΗΣ Α.Ε.Ο.


   Από επιτυχία σε επιτυχία  πάνε οι ακαδημίες  ποδοσφαίρου του Ορχομενού από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας τους.  Την φετινή χρονιά ήταν η σειρά των Junior της  Α.Ε.Ο. να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Βοιωτίας μετά τους παίδες.Σημειώνουμε ότι η ομάδα των παίδων του Ορχομενού έχει   κατακτήσει μια φορά την πρώτη θέση και δύο φορές την δεύτερη στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Βοιωτικού ποδοσφαίρου την τελευταία 5ετία. Η προσπάθεια που ξεκίνησε τα τελευταία πέντε χρόνια με επικεφαλής τον αείμνηστο Σταύρο Τσαγαλά και τα μέλη της διοίκηση  της ιστορικής Α.Ε.Ο.  με μπροστάρη τον Ορχομένιο προπονητή κ. Δέδε Ε.   άλλη μια φορά ήρθε να επιβεβαιώσει  την καλή δουλειά που γίνεται  στα τμήματα υποδομής  και να επισφραγιστεί με έναν ακόμα τίτλο.
 Η ομάδα Junior της  Α.Ε.Ο.  στην πρώτη τους συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο Σχηματαρίου  πέτυχε αυτό που δεν είχε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο του πρωταθλητή Βοιωτίας. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός  αφού και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ την νίκη. Οι ευκαιρίες στα δυο 25λεπτα ήταν αρκετές για τις δυο ομάδες  που αγωνίστηκαν  στο μικρό γήπεδο της Ε.Π.Σ.Β.  σε εφτά επί εφτά αγώνα . Λίγο πριν την λήξη και του δεύτερου 25λεπτου ένα φάουλ που κέρδισαν οι μικροί του Ορχομενού και εκτελεστικέ έξυπνα από τον Τορσόρε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα κι όλοι  οι μικροί έγιναν μια αγκαλιά νοιώθοντας ότι ο τίτλος αυτή την φορά θα γίνει δικός τους. Στα πέντε τελευταία λεπτά οι μικροί του Σχηματρίου προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και να στείλουν τον αγώνα στην διαδικασία των πέναλτι αλλά


  οι ποδοσφαιριστές του Ορχομενού έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερα και κράτησαν το 1-0 ως την λήξη του αγώνα.
 Η ομάδα της Α.Ε.Ο. υπό της οδηγίες του κ. Δέδε Ε. αγωνίστηκε με τους :Πόγκας Ν., Τριανταφύλου Δ., Τορσόρε Α., Κολοκύθας Ε., Μερτζάνης Α., Καλογριάς Ν., Γκιζίμης Χ., Μπαμπλέκος Μ., Παπαγγελής Ι. και Παπαγγελής Θ.
Με την ομάδα του Ατρομήτου Σχηματαρίου ήταν οι  μικροί: Μόκας, Ανδρέου, Παπανίκας, Σπηλιώτης, Δρυμούσης, Μάμαλης,Νίκα και Γεράσης. Ενώ τον αγώνα διεύθυνε ο κ. Λέτσας Γ.
 Ο προπονητής της ομάδας του Ορχομενού μετά τον αγώνα σε δηλώσεις του στο orchomenos-news  επισήμανε τα εξής :Σήμερα τελείωσε η χρονιά για την ομάδα των junior με τον καλύτερο τρόπο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές κι όχι μόνο σε όσους έπαιξαν αλλά σε όλους τους μικρούς που δουλέψαμε   μαζί όλη την χρονιά. Τέλος πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της διοίκησης  της ομάδας που χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά τους  δεν θα ήταν δυνατή αυτή η επιτυχία σε μια τόσο δύσκολη χρονιά.
Σ.Σ.1.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην διαδρομή προς αυτή την επιτυχία, κι όχι τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά γιατί  προάγουν τις αξίες του αθλητισμού σε μια περιοχή που έχει πραγματικά ανάγκη για τέτοιες ομαδικές προσπάθειες.

Σ.Σ.2. Το orchomenos-news   ήταν και πάλι παρών στην προσπάθεια των ακαδημιών του Ορχομενού όπως κάνει όλα τα χρόνια της λειτουργίας του και μετά από παράκληση των μικρών φίλων αλλά και των γονιών των ποδοσφαιριστών προσφέρει   ένα άλμπουμ με 244 φωτογραφίες  για όλους στην επίσημη σελίδα του στο facebook  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου