ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑΥΡΟ...

Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει... 

Αυτό το μότο ακολουθούσε μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του ο αντιπρόεδρος της Α.Ε.Ο. Τσαγαλάς Σταύρος.
Το όνειρο του να μαζέψει τα παιδιά του Ορχομενού από τον δρόμο και να τα φέρει   στο γήπεδο  υπό την σκέπη της αγαπημένης του Α.Ε.Ο. δημιούργησε τις ακαδημίες της ποδοσφαιρικής ομάδας  δίνοντας σάρκα και οστά τα τελευταία χρόνια στο όνειρό του. Η μοίρα όμως του επιφύλασσε άδοξο τέλος αφού άφησε την τελευταία του πνοή στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού παρακολουθώντας τον αγώνα της Α.Ε.Ο. από τον πάγκο της ομάδας δίπλα στα αγαπημένα του παιδιά.
   Σε έναν αγχώδη αγώνα απέναντι στην ομάδα της Δάφνης Ερυθρών δεκαπέντε  λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με το σκορ στο 0-0, όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο παγώσαμε βλέποντας τον  Σταύρο να πέφτει στο έδαφος λίγο πριν δώσει το χαρτί με την αλλαγή στον διαιτητή του αγώνα. Όλοι έτρεξαν δίπλα του και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από καρδιακή προσβολή.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο (Δευτέρα 09/12/13) στις 15.00 στην Ιερά Μονή του Ευαγγελιστή Λουκά. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.Ο. εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και  βρίσκεται στο πλάι τους από την πρώτη στιγμή του άδικου χαμού.
Σ.Σ.1.Το orchomenos-news καλεί τους γονείς των ποδοσφαιριστών των ακαδημιών Ορχομενού να τιμήσουν τον άνθρωπο που αφιέρωσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του στα παιδιά του Ορχομενού συνοδεύοντας τον στην τελευταία του κατοικία.
Σ.Σ.2.Ελπίζουμε ο άδικος χαμός του ποδοσφαιράντρα Σταύρου να σταθεί η αφορμή ώστε να κατανοήσουν οι διοικούντες της Ε.Π.Σ.Β.  ότι η παρουσία γιατρού και ασθενοφόρου σε όλα τα γήπεδα  της Βοιωτίας είναι απαραίτητη!!!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑΥΡΟ...κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου