ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Δεν ξεχνιέται η… ρουφιάνα!!!ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Α.Ε.Ο. Α.Ε.Κ. 2 -2



Τι κι αν πέρασαν τα χρόνια; Τι κι αν η ταχύτητα δεν είναι πλέον η ίδια; Τι κι αν το σώμα δεν ακολουθεί πάντα την θέληση της ψυχής;
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΟ  και της ΑΕΚ   απαλλαγμένοι από δικαιολογίες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους  ρομαντικούς ποδοσφαιρόφιλους που βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας  (σ.σ.8/04/13 ) στο δημοτικό Στάδιο Ορχομενού. Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος των  ποδοσφαιριστών, αυτό όμως δεν τους πτόησε και όλοι όσοι έπαιξαν πρόσφεραν λίγη από την λάμψη του ένδοξου παρελθόντος των δυο ομάδων.
Μετά τις καθιερωμένες βραβεύσεις και την παρουσίαση των δυο ομάδων    ξεκίνησε ο αγώνας,Στο πρώτο ημίχρονο  αγωνίστηκαν για την Α.Ε.Κ.  οι :
1. Σεραφίδης 2. Κοπιτσής 3.  Χατζής  4.  Σοφιανιτης 5. Γεωργιάδης  6. Καραφεσκος 7. Καραγκιοζοπουλος  8. Τοσκας  9. Λέτσας  10. Παπαϊωάννου 11. Μουσούρης .Με την ομάδα της Α.Ε.Ο. ξεκίνησαν οι :
1.  Γκουγκουφκας 2.  Αγραφιώτης 3. Ξηρογιάννης  4. Μπέρδος 5. Βελαωρας 6. Αίσωπος  7. Πανάγου 8. Τριπιλοπουλος  9. Φαραντόπουλος  10. Αναγνωστάκος Ν.  11. Καλλιωρας .
Το σκορ  άνοιξε με ατομική προσπάθεια και κοντινό  πλασέ στο 12’ λεπτό ο Γεωργιάδης  για την ομάδα των κιτρινόμαυρων. Η ομάδα του Ορχομενού προσπάθησε να αντιδράσει αλλά απέναντι της βρήκε τον εκπληκτικό-παρά τα 80 χρόνια του-κάτω από τα γκολπόστ  Σεραφιδη. Από την άλλη  ο Παπαϊωάννου με αρχοντικό στυλ τροφοδοτούσε από την μεσαία γραμμή της επίθεσης της Α.Ε.Κ. και με πλασέ του Μουσούρη στο  27’ λεπτό το σκορ έγινε 0-2. Η αντίδραση των παλαιμάχων του Ορχομενού δεν άργησε να  έρθει και λίγο πριν την λήξη του Α’ ημιχρόνου ο Μπέρδος με μακρινό σουτ  έκανε το 1-2  και μέσα σε ξέφρενους  πανηγυρισμούς.
Στο Β’ ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν ανανεωμένες στον αγωνιστικό χώρο με νέα πρόσωπα και δίψα για περισσότερα γκολ. Η ομάδα της Α.Ε.Κ.  αγωνίστηκε με τους
1.  Ντάνος Γ.(Ορχομένιος παλαίμαχος, λογω έλλειψης δεύτερου γκολκίπερ από την πλευρά της Α.Ε.Κ.) 2.  Λαγινας 3.  Ζησης  4. Τοσκας 5. Καραφεσκος  6.Βλαντης    7. Αρδιζογλου 8. Καλλιντερογλου 9. Γεωργιαδης    10. Παπαιωανου 11. Κοπιτσης .Έπαιξαν ακόμα οι : Σαρκιρης, Καρακιδης,  Μασουριδης , Αρδιζογλου.
 Στο γήπεδο βρέθηκαν επίσης οι  Σιμιγδαλας, Τσαχουριδης, Καρακιδης, βλαντης , Ζησης , Σαρκιρης ,Καλυντερογλου ,Μαρκου ,Κωνσταντινιδης  , Μασουριδης , Νεστοριδης ,Βαλασοπουλος Σεβαστοπουλος, Σπυροπουλος, Σαλκιζης ,Πεσιριδης .

Στον αντιποδα  η Α.Ε.Ο.  παρατάχθηκε με τους  1. Ζαννιας Σ.  2. Πογκας 3. Αναγνωστάκος Α.  4. Κυριαζης Κ. 5. Κυριαζης  Θ. 6. Μερτζανης  7. Φωλιας  8. Τσαγαλας Β.  9. Μερεντιτης  10. Σκουρας  11.  Αδάμ. Έπαιξαν ακόμα οι :Γαλανακος ,δεδες ,κολομπουρδας, Θεοχαρης, Ντανος Σκαι Κρεμμυδας.
 Η ομάδα του Ορχομενού ισοφάρισε το σκορ στο 22’ λεπτό του Β’ ημίχρονου με ωραίο πλασάρισμα του Μερτζανη  πάνω από τον τερματοφύλακα  γράφοντας το τελικό σκορ2-2 αφήνοντας  αμφότερες τις δυο  ομάδες ικανοποιημένες με την λήξη της αναμέτρησης.

Παρά την κακοκαιρία και την λιγοστή προσέλευση οπαδών τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την φιλανθρωπική πρωτοβουλία των παλαιμάχων της ΑΕΟ   μέσα από χορηγίες αλλά  και πιλήσεις εισιτηρίων πριν την αναμέτρηση   έφτασαν σε ικανοποιητικό βαθμό .Οι εισπράξεις της αναμέτρησης διατέθηκαν από τον σύλλογο Παλαιμάχων της Α.Ε.Ο.  για τις ανάγκες των σχολείων του Δήμου(έξοδα θέρμανσης ,γραφική υλη κλπ.). και τρόφιμα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.
Μετά τον αγώνα ακλούθησε γεύμα στο  νέο μεζεδοπωλείο του κ Μερικου όπου οι παλαίμαχοι των  δυο ομάδων  γνωρίστηκαν καλύτερα σε πιο χάλαρο  κλίμα .
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έξοδα του δείπνου των παλαιμάχων της Α.Ε.Ο.  καλύφθηκαν από τους ίδιους, ενώ τα έξοδα για την αποστολή της Α.Ε.Κ. τα κάλυψαν εκτός από τον ΑΕΚΤΖΗ καταστηματάρχη και άλλους  επιχειρηματίες  -οπαδούς  της κιτρινόμαυρης ομάδας  της περιοχής .
    Η αποστολή   της Α.Ε.Κ.  έφυγε για την Αθήνα απόλυτα ικανοποιημένη από την φιλοξενία  και παίρνοντας ως αναμνηστικά από ένα μπουκάλι κρασί με το λογότυπο της αναμέτρησης καθώς και το βιβλίο της Τότας Τσάκου Κονβερτίνο « ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ».
 Σ.Σ.1. Η ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos-news συγχαίρει το Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Ο. που σε τόσο δύσκολους καιρούς προσφέρει τα μέγιστα σε μικρούς και μεγαλύτερους συνάνθρωπους μας. 
Σ.Σ.2.  Ευχαριστούμε τον    πατριώτη κ. Βουλγαρη  Γεώργιο  καταγωγής Αγίου Γεώργιου Βοιωτίας και κάτοικο Αθηνών για την βοήθεια του στο ρεπορτάζ  από την πλευρά της Α.Ε.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου