ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι...Α.Ε.Ο. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-4


Μοναδικές στιγμές  από την λάμψη του ποδοσφαιρικού παρελθόντος είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν  στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού το απόγευμα της Δευτέρας (σ.σ. 2210/2012). Η ομάδα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Ο.  υποδέχτηκε την ομάδα παλαιμάχων του Παναθηναικού  σε μια αναμέτρηση  για φιλανθρωπικό σκοπό.Τα έσοδα της αναμετρησης θα διατεθούν στα σχολεία του Δήμου Ορχομενού για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους όπως θέρμανση καί εξοπλισμός.




Η πρωινή βροχή απέτρεψε αρκετούς φιλάθλους να παρευρεθούν στο γήπεδο παρόλα ταύτα το κλίμα που δημιουργήθηκε στις εξέδρες από τους  500 και πλέον φιλάθλους ήταν  ιδιαίτερα θερμό σε κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης  πραγματοποιήθηκαν  ως είθισται οι καθιερωμένες βραβεύσεις . Ο Δήμαρχος Ορχομενού  και αρχηγός της ομάδας κ. Κώστας Ξηρογιάννης και ο αρχηγός  φιλοξενούμενων κ. Μίμης Δομάζος αντάλλαξαν τα λάβαρα των σωματείων  , ενώ από τους  Παλαίμαχους τής Α.Ε.Ο δόθηκε αναμνηστική πλακέτα  τούς Παλαίμαχους τού Παναθηναϊκού  .Η πιο συγκινητική στιγμή  για όλους ήρθε όταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Διονύσης Φαραντόπουλος εκ μέρους των  Παλαιμάχων της Α.Ε.Ο. τίμησε τον Παλαίμαχο Τερματοφύλακα τ κ. Τζερεμέ δωρίζοντας του  την φανέλα με το Νο 1 και τονίζοντας ότι του αξίζει δικαιωματικά  καθώς η προσφορά του στον σύλλογο είναι τεράστια.


Η μπάλα της αναμέτρησης έπεσε από τον ουρανό με το αεροπλάνο της τοπικής  Αερολέσχης  να δίνει την έναρξη του αγώνα που έληξε με σκορ  2 – 4 .
Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 0-4 με γκολ  του Μάρκου στο 5' και του Παπαπαναγή στο 15', 25'και 35'. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Παλαίμαχοι τής Α.Ε.Ο. με πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους  έδειξαν καλύτερο πρόσωπο και σημείωσαν 2 τέρματα. Το πρώτο με σουτ του Μερτζάνη στο 43' για το  1 – 4 και  το σκορ έκλεισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αδάμ στο 64 ' διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 4 .

Με την ομάδα του Ορχομενού αγωνίστηκαν 30 παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μοιραζόμενοι τον χρόνο καθοδηγούμενοι από τον κ.  Τριπιλόπουλο ενώ με την ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων οι:Μίσσας, Φούκος Αθανασόπουλος, Γονιός , Βονόρτας,  Παπαναγής , Μάρκος, Δομάζος, Ρότσα, Τομαράς , Γραμματικός ,Διαμαντόπουλος  και Κωνσταντίνου.
Η ομάδα  της Α.Ε.Ο. μετά τον αγώνα  δεξίωσε την ομάδα  του Παναθηναϊκού σε γνωστό εστιατόριο της πόλης ( Ρέντζου Α.) όπου όλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από την φιλοξενία και μάλιστα  ανανέωσαν τον ραντεβού τους για νέα αναμέτρηση περιμένοντας  την επόμενη  πρόσκληση  με  φιλανθρωπικό σκοπό.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και περισσότερο στο κόσμο που στήριξε αυτή την φιλανθρωπική δράση σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου