ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΦΕΤΟΣ....ΜΥΡΙΣΕ ΠΕΣΤΡΟΦΑ!!!








Όλα έμοιαζαν ιδανικά :
Ο καιρός., η ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος, τα τραπέζια τοποθετημένα αρμονικά γύρω από την σκηνή, η γευστικότατη πέστροφα και οι μαγευτικές μελωδίες της Κατερίνας Κούκας συνέθεταν την ιδανική ΣΥΝΤΑΓΉ για μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Άφθονη ποσότητα πέστροφας και παγωμένη μπύρα απήλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην γιορτή της πέστροφας στον Ορχομενό σε αντίθεση με την περσινή άτυχη γιορτή (ΓΙΟΡΤΗ (ναί!!) ΠΕΣΤΡΟΦΑ (όχι;;)

Οι πρώτοι επισκέπτες άρχισαν να καταφθάνουν στον Γκάγκαρη λίγο μετά τις εννιά και μισή (21:30) ώστε να βρουν το καλύτερο τραπέζι. Να σημειώσουμε εδώ ότι οι υπεύθυνοι για την εκδήλωση είχαν καθαρίσει όλον τον χώρο και είχαν τοποθετήσει αρκετά τραπεζοκαθίσματα ώστε να μην μείνει κανένας παραπονούμενος. Όσο ο κόσμος απολάμβανε τις γευστικότατες πέστροφες η ορχήστρα συνόδευε με απαλές νότες τον κόσμο.
Η Κατερίνα Κούκα ανέβηκε στην σκηνή λίγο μετά τις δέκα (22 :20) και προσπάθησε να ανεβάσει λίγο την ένταση με τις γνωστές επιτυχίες της. Το γλέντι δεν άργησε να «ανάψει» και με μπροστάρηδες τα μέλη της Π.Π.Ο. σηκώθηκαν οι πρώτες παρέες από τα τραπέζια και λικνίστηκαν στους ρυθμούς των τραγουδιών.

Κι εκεί που η «πίστα» άρχισε να γεμίζει και να «ανάβει» το γλέντι οι τραγουδιστές επικαλούμενοι την συμφωνία αποχώρησαν με την ολοκλήρωση τριών ωρών.()01:10) Μάταια προσπάθησε ο δήμαρχος να πείσει την Κούκα να συνεχίσει λίγο ακόμα ,εκείνη ανένδοτη και σαφώς κουρασμένη είπε ένα τελευταίο τραγούδι και αποχαιρέτισε τον κόσμο.

Επειδή όμως αυτές οι εκδηλώσεις λείπουν από τον τόπο μας κι ο κόσμος έχει ανάγκη περισσότερη διασκέδαση, αποφάσισαν να συνεχίσουν το γλέντι στην κεντρική πλατεία της πόλης γεμίζοντας όλα τα εκεί καταστήματα.
Υ.Γ.1. Όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση έφυγαν με θετικές εντυπώσεις, αν και τους κακοφάνηκε λίγο η μικρή διάρκεια του μουσικού προγράμματος . Ως εκ τούτου η ηλεκτρονική εφημερίδα orchomenos-news συγχαίρει όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, από τον Δήμο του Ορχομενού κι την Ένωση Εμποροβιοτεχνών-Επαγγελματιών μέχρι τον τελευταίο εθελοντή .



Υ.Γ.2. Αν για κάποιους τα περίπου χίλια άτομα που βρέθηκαν στην γιορτή την Παρασκευή ήταν πολλοί για εμάς ο κόσμος ήταν λίγος κι αυτό οφείλεται σε «καπέλωμα» της γιορτής από τους γνωστούς άγνωστους των γειτονικών Δήμων. Τυχαίο ότι μόνο δύο αφίσες της Κούκα βρίσκονταν την Παρασκευή στημένες στο κέντρο της Λιβαδειάς;Δυστυχώς οι επίσημοι που βρέθηκαν στην εκδήλωση(Δημοτικοί σύμβουλοι Ορχομενοι καθώς και Νομαρχιακοί σύμβυλοι) δεν είχαν απάντηση και μίλησαν για τυχαίο γεγονός.

Υ.Γ.3.Το γεγονός ότι η γιορτή της πέστροφας συνέπεσε με την παραμονή της αγίας Μαρίνας αποτελεί ίσως το μόνο μελανό σημείο και θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο αναλυτικότερα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου