ORCHOMENOS-NEWS

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ...

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Το καμάρι του Ορχομενού Πρωταθλητές Παίδων Βοιωτίας (Α.Ε.Ο.-Παναλίαρτος 7-0)

Α.Ε.Ο. Α.Ε.Ο. Οι αντίπαλοι σου τρέμουνε στο άκουσμα αυτό.
οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας του Παναλίαρτου όχι μόνο έτρεμαν αλλά αποχώρησαν όλοι ταπεινωμένοι και με σκυμμένα κεφάλια παίρνοντας ένα καλό μάθημα για την προ τριετίας απρέπεια τους.
Α.Ε.Ο. Α.Ε.Ο Αγάπη μου μεγάλη και πάθος μου τρελό.
Η αγάπη των ανθρώπων της διοίκησης για τα παιδιά του Ορχομενού και το πάθος των νέων παικτών και των προπονητών τους για το ποδόσφαιρο έφερε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Βοιωτίας από την ομάδα Παίδων της Α.Ε.Ο.


Α.Ε.Ο.-Παναλίαρτος 7-0

Αν και αγωνίστηκαν οι δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του νομού σε επίπεδο Παίδων στο γήπεδο χθες (σ.σ. 07/04/10) υπήρχε μια μόνο ομάδα. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα μέχρι το 90ό η ομάδα του Ορχομενού κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στημένη μαεστρικά από τον προπονητή της (κ. Δέδε Ευθύμιο) δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και τελικά κατέκτησε το πρωτάθλημα ίσως πιο εύκολα από ότι περίμεναν πετυχαίνοντας εφτά (!!!) γκολ όλα προϊόν οργανωμένων επιθέσεων και ταυτόχρονα κράτησε το μηδέν στην δική της άμυνα. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν καλύτερα από ποτέ και δεν υστέρησε κανένας. Τα τέρματα πέτυχαν οι Οικονόμου (ένα) Σκαγιάκος(δύο) και τέσσερα(!!!) ο Χαρίσης. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 4-0 αλλά η όρεξη των παικτών δεν έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο όπου πέτυχαν άλλα τρία τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό επιβλητικό σκορ Α.Ε.Ο. Παναλίαρτος 7-0!!!
Όσοι έχουν παρακολουθήσει από κοντά την φετινή αήττητη πορεία της ομάδας λένε ότι «Τα παιδιά κράτησαν την καλύτερη φορεσιά τους για την κρίσιμη ώρα και έπαιξαν το καλύτερα από ποτέ τα τελευταία δύο χρόνια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Απονομή-πανηγύρια

Μετά την λήξη του αγώνα έγινε η απονομή των μεταλλίων.
Πρώτοι τα παρέλαβαν οι δευτεραθλητές παίκτες του Παναλίαρτου εμφανώς απογοητευμένοι. Όταν ήρθε η ώρα των πρωταθλητών οι ιαχές των φιλάθλων και τα χειροκροτήματα δεν μπορούσαν να σκεπάσουν τα συνθημάτων των παικτών. Ο Δήμαρχος Ορχομενού παρέδωσε το κύπελλο στον αρχηγό της ομάδας Λάμπρο Κολοκύθα που σήκωσε την κούπα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Μετά τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες στο κέντρο του γηπέδου όλοι κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας.Το τι έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας είναι απερίγραπτο, ο βοηθός προπονητή κ. Γκουγκούφκας Βασίλης είχε φροντίσει να εφοδιαστεί με σαμπάνιες και όταν τις άνοιξε όλοι χόρευαν σαν τρελοί και ήθελαν να γευτούν το νέκταρ της νίκης από το κύπελλο. Το orchomenos-news εξασφάλισε για εσάς αποκλειστικά πλάνα από τους πανηγυρισμούς. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται δείχνουν τους ξέφρενους ρυθμούς που πήραν τα αποδυτήρια της ομάδας.

Τραπέζι
Σε κεντρικό εστιατόριο του Ορχομενού προσκάλεσε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τσαγαλάς Σ. τους παίκτες το προπονητικό και διοικητικό τιμ για τα επινίκια. Φανερά ικανοποιημένος ο πρόεδρος ανακοίνωσε μπαίνοντας στα αποδυτήρια την απόφαση της διοίκησης να κάνει το τραπέζι σαν δώρο σε όλους.
Το κέφι ήταν δεδομένο αφού στο εστιατόριο υπήρχε το κύπελλο κι όταν ακούστηκε ο ύμνος της ομάδας όλοι οι παίκτες άρχισαν να ζητωκραυγάζουν και να πίνουν στην υγειά των ανθρώπων της διοίκησης και των προπονητών τους.

Φυσικά η εντολή του προέδρου ήταν σαφής ώστε στα παιδιά να σερβιριστούν μόνο αναψυκτικά κι όχι αλκοόλ.
Οι παίκτες έφαγαν παρακολουθώντας ταυτόχρονα τον ποδοσφαιρικό αγώνα που έπαιζε η τηλεόραση και δεν άργησαν τα πειράγματα μεταξύ των παιδιών που συγκρίνοντας τους συμπαίκτες τους με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Βέβαια αν το καλοσκεφτεί κανείς κάθε άλλο παρά απίθανο είναι να δούμε στην τηλεόραση στο μέλλον κάποιους από τους μικρούς. «Για να γίνει αυτό πρέπει να μάθετε πολλά ακόμα, να μας ακούτε και να δουλέψετε πολύ σκληρά» σημείωσε ο κόουτς μιλώντας προς τα παιδιά.Στην ερώτηση μας αν ήταν τόσο εύκολο επισήμανε ότι « οι παίκτες το έκαναν τόσο εύκολο και σε αυτούς αξίζουν όλα τα εύσημα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραπέζι ήταν μια ευγενική προσφορά του Δημάρχου Ορχομενού που δήλωσε «Όλοι οι Ορχομένιοι είναι περήφανοι για την νεολαία του τόπου μας και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλου τους παίκτες αλλά κυρίως στην διοίκηση της ομάδας που παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να μαζέψει την νεολαία». Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τσαγαλάς δέχτηκε ευγενικά τη προσφορά του Δημάρχου και δεσμεύτηκε για νέο τραπέζι-ξεφάντωμα με όλες τις ομάδες των ακαδημιών στο τέλος της σεζόν.
Συμπέρασμα
Κάποιοι θα πουν σιγά τα λάχανα κατάκτηση πρωταθλήματος παίδων, όποιος όμως είδε τον χθεσινό τελικό (σ.σ. 07/04/2010) εκτός του ότι χόρτασε θέμα και γκολ κατάλαβε ότι οι ΟΜΑΔΕΣ χτίζονται και δεν αγοράζονται.(ο νοών νοήτω κύριοι των προηγούμενων διοικήσεων)
Τα συστατικά απλά μια σοβαρή διοίκηση, ένας νέος φέρελπις Ορχομένιος προπονητής και πολλά παιδιά με όρεξη!!Αν προσθέσουμε αυτά τα συστατικά και τους αφήσουμε να δουλέψουν δυόμιση χρόνια έχουμε το παρών εκπληκτικό ποδοσφαιρικό αποτέλεσμα. Το orchomenos-news συγχαίρει και επίσημα όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και πιστεύει ότι αυτό θα είναι το εφαλτήριο που θα προσελκύσει περισσότερους νέους στον αθλητισμό και θα φέρει μελλοντικές επιτυχίες που θα στηρίζονται σε ανθρώπους του τόπου μας.
Υ.Γ.1 Για όσους φίλους δεν παρευρέθηκαν στο γήπεδο η ομάδα προνόησε και βιντεοσκόπησε τον αγώνα. Επίσης ο διαχειριστής του παρόντος μπλοκ έχει πλάνα από τους πανηγυρισμούς και το τραπέζι τα οποία μετά την απαραίτητη προετοιμασία θα είναι στη διάθεση όποιου το επιθυμεί.
Υ.Γ.2. Ο πρωτομάστορας αυτής της επιτυχίας και προπονητής των ακαδημιών κ. Δέδες Ευθύμιος έχει δώσει μια καταπληκτική συνέντευξη στις αρχές της προσπάθειας του προ τριετίας. Δέσμευση μας είναι στο τέλος της σεζόν να δημοσιεύσουμε την συνέντευξη του προπονητή με νέα βάση πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου